bulaj

2008.06.22. 02:00 :: hwg

A fogadalmak kihúzását követően Mikiék részükről befejezték. Ahogyan mondta, aki marad még, azzal vérszerződést fogunk kötni, és kvázi így is lett. Iszonyatosan komoly parti kerekedett ki a végére, nagyon nagyot ugráltunk.
3 körül a zenekar kért egy szünetet, mert nagyon elfáradtak. Ezt követően aszonták, még 45 percet tudnak bírni, így aztán azt a 45 percet mi is nagyon megtoltuk. Sokkal praktikusabb volt így egyébként, mert lemaradt az a lefáradós végeérzés. :)
Nagyon komoly zenéket toltak, kezdve a Moby-tól az Alphaville-en át Billy Idol-ig minden volt, profi minőségben (főleg a white wedding, az durván jól szólt), komoly ugrálással. Volt olyan, hogy engemet (!) dobáltak a népek, repültem magasra rendesen, ahogy kell.
A végét 4 óra körül egy jóbarátok körtánccal zártuk, amiben mi is kör voltunk, mert így bizony nagyon szépen lehetett látni mindenkit. Mi Mamussal könnyeztünk, annyira szép volt a vége. Valóban nagyon ott volt minden, igazán életünk bulija volt a lagzink. Nem is tudtunk volna elképzelni szebbetjobbat.
KÖSZÖNJÜK!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hwglagzi.blog.hu/api/trackback/id/tr32985591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása