érkezés a rendezvényházba

2008.06.21. 18:30 :: hwg

Mire mi megérkeztünk, már láthatóan beindult a történet. Mindenki beszélgetett, ivott, üldögéltek az asztalnál. Fel sem fogtuk mág most sem, hogy MINDENKI ott van velünk. Nem is igazán tudtam, hogy kihez menjek. A bagón kívül talán a gyereksarok összeállítása volt az első kézenfekvő levezetés, meg is pihentem kicsit a fanta asztalok mellett. Az élmény még mindig akkora volt, hogy redbullal indítottam, nehogy összeomoljak. :)
Ha bárki is készül lagzira, vegye számításba azt, hogy életének egyik legvadabb és legszebb filmélményét éli át, csak éppen főszereplőként. Erre nem lehet felkészülni, nem lehet elég edzett az ember. Ha jól sikerül - nekünk IGEN -, akkor top3-as élmény. Órákig, napokig a boldogságtól zsibbadtan kóvályogtam.
De most már közeledett az első lazább feleadat...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hwglagzi.blog.hu/api/trackback/id/tr22985578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása