vacsi

2008.06.21. 19:20 :: hwg

elkezdődött a mese után a vacsi is, meg a csókotcsókot is. habár nagyon az evésben nem zavart, annyit ettem, mint egy fogyókúrázó nő, mivel totálisan nem volt étvágyam. Amire emléxem, hogy a leves egyéb volt, a perkelt rendben volt, de főleg az almapaprika. No meg hogy a pincérek annyira komolyan tolták az ipart, hogy döbbenet. Gyorsan, korrekt módon, sokan, profin. Le a kalappal, ez sokat segített.
A zenekar is elkezdett jáccani, és már a vacsora alatt is többen jelezték, hogy igencsak jól jáccanak. és valóban. Utólag meg már azt mondhatjuk, hogy szinte mindenki aszonta, h király volt, nekünk meg az a véleményünk - megismerve a szinte teljes repertoárt -, hogy zseniális volt a banda. meg a pincérek is.
csak ne lett volna olyan rohadt meleg, a légkondi nem bírta lehűteni a termet...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hwglagzi.blog.hu/api/trackback/id/tr60985580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása