előző pár nap

2008.06.20. 23:37 :: hwg

Kecsóra már szerda este lementünk. Végülis otthonról mindent sikerült levinni, totál full volt a kocsi, mivel gyerekjátékok is jöttek velünk. Délben még egyeztetttünk egy utsót Mikiékkel, és ott már számomra is kiderült, hogy bajság az nincs.
Persze még el kellett intéznünk az ülésrendet, a pontos létszámot, a szállásfoglalás véglegesítését, illettve a mégsem jövők feldolgozását. Külön koncentrációt igényeltek az apróságok is. sütik pogik, virágok. Az utsó napra már csak a virágok maradtak. No meg az ültetőkártyák egy része, mivel a gmail levágta a 140-es lista utolsó 30 elemét, így azt úgy kellett Bettin keresztül Lewékkel felhozattatni.
De végülis sikerült aránylag nyugiban eltölteni az utolsó két napot, talán kicsit túlzottan is. Volt még pár nyitott kérdés, de alapvetően végeztünk, és nyugodtan készülhettünk A Napra. Persze aludni nem nagyon tudtunk, de ki voltunk pihenve - ahogy Miki kérte. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hwglagzi.blog.hu/api/trackback/id/tr11985571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása