Ajándékok

2008.06.21. 22:45 :: hwg

Habár nem kértünk, cska lapos dolgokat, nagyon komoly ajándékhalmaz kerekedett. Ebből is két komoly sztori volt, a számítógép meg a szélkakas.
A számítógép, amit a fantabandától kértünk, - állítólag - nem jött meg. Ezért egy szép nagy dobozba össze kellett raknunk egy kb. 10 éves gépet, amiben jó nagy vinyó van. :) Viszont nagyon meg kell nézni a képeket, mert azok mutatják azt, hogy odagyűlt harminc embör, és ámulva nézte a gépet, amin még a scorch is alig futott. Monochrome monitor, kb. 12 col, rengeteg játék, full multimédia. :) De tényleg, meg kell nézni a képeket, a banda is meg az érdeklődők is zseniálisak. Akkora nosztalgija fíling volt, hogy na. :)

A másik durranás a tetőfelújításonkba betolt (illetve rátolt) szélkakas volt a Sördögöktől. Kopasz bedobott random ötletéből született a kiskakas, amit egyelőre elég a nappaliban tárolnunk, de megígérjük, hogy fel fog kerülni a tetőnkree. Mert zsiványjól néz ki. :)

Nem feledkeztünk el a többi ajándékról sem ám. Illetve Csenge is köszöni szépen azt a rengeteg zsiványságot, igazán aranyosak vagytok, hogy gondoltatok Rá.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hwglagzi.blog.hu/api/trackback/id/tr7985584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása