Fotózás

2008.06.21. 15:00 :: hwg

Eleinte nagyon sokat vívódtunk, hol legyen. Aztán több helyszín mellett döntöttünk. Aztán meg kitaláltuk, hogy Csenge nélkül i legyen egy kör. A potenciális helyszínek: Malom teteje, Katona József Színház (esőnap), Arborétum kápolnával, lenti játszótér, török csata minipark. Aztán végülis az időhiány és a kímélés miatt a minipark illetve a játszótér mellett döntöttünk.
A médiásokkal és Lewékkel felszerelkezve, bemelegítés jelleggel a turbánok és között kezdtünk, és végülis sikerült ellazulni. Készültek vicces fotók, pl. vizelős, meg mátrixos is.
Aztán átvonultunk a játszótérre, ahol megjött Csenge, gyönyörű ruhában. Ahogy kilépett az ajtón, szinte megállt az élet, mindannyian lélegzetünket visszatartva ámultuk azt a gyönyörű kis lánykát. Sajna az aduász, a soksok gyerek elmaradt, a meleg miatt szinte üres volt - az ilyenkor egyébként teli - játszótér. jót elszórakoztunk, de sajna Csenge valszeg a betegsége miatt nem volt aktív. A földönfekvős fotó el is maradt, helyette lett viszont fátylas, ami hasonlóan ultrakirály.
Aztán a nagy meleg miatt úgy döntöttünk, hogy bemegyünk a templomhoz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hwglagzi.blog.hu/api/trackback/id/tr93985574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása